שיפודי ירקות טעימים

Title Art
חזרה לאוסף הסלטים שכיף לאכול

סלטים שכיף לאכול

איך מכינים?

 

הירקות שהכי מתאימים:

פלפלים בכמה צבעים - שיהיה יפה

בצל סגול או לבן

פטריות מקופסת שימורים - עובד יותר טוב מפטריות טריות.

 

כמויות ל-30 שיפודים: 3-5 פלפלים בצבעים שונים, שני בצלים גדולים, 2 קופסאות שימורי פטריות.

 

מה שעושה את הכל כל כך טעים זה התיבול:

כף מחוקה פפריקה מתוקה

כף מחוקה מלח

חצי כף מחוקה כורכום

חצי כפית מחוקה אבקת שום או שתי שיני שום כתושות

2 כפיות מחוקות פלפל שחור

1 כף מחוקה כמון

 

להוסיף רבע כוס שמן זית (אפשר גם מעט יותר אם רואים שיבש), לערבב את כל החומרים יחד, ולמרוח על השיפודים עם מברשת.

 

זמן הכנה: דקה לכל שיפוד. 30 שיפודים - חצי שעה.

 

 

Thumbnail
נטורופתית ענת טל

אולי תתענייני גם ב:

Title Art